2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Nerastas atsakymas arba čempionų pamoka

Dar viena sesija (2015.09.04 - 2015.09.06) dideleszuvys.lt tvenkinyje. 3 sektorius. Rezultatas 0 karpių tik keli karšiai, kurie tikrai nekėlė nuotaikos.

Pliaupia
Prie tvenkinio buvau jau beveik sutemus penktadienio vakare. Sesiją pradėjau ankstyvą šeštadienio rytą. Tradicinis šėrimas. Užmestos meškerės. Laukimas. Keletas karšinių timptelėjimų, vienas ant kranto. Viskas iš tikėto rytinio kibimo. Kaimynai darbuojasi, kovodami su karpiais. Ritmiškai šeriu kas valandą visą dieną. Į tai net karšiai nereaguoja. Į pavakarę išskalbia lietus, perkūnas su ledais. Per lietų manoj zonoj žuvų jokio aktyvumo. Kaimynai stabiliai nenustoja dirbti. Po lietaus perkraustau meškeres, nes ant swim'o per košyną nei užlipti nebeeina, darosi pavojinga gyvybėj :). Vakarinis šėrimas. Rezultatas vis nulinis, vėl tik karšiukas ir dar keli pypsėjimai. O kaimynai toliau stabiliai ima žuvį. Naktis. Vėl keli rytiniai pypsėjimai. Toliau rezultatas 0. Kaimynai stabiliai gaudo ir naktį, ir paryčiais, ir ryte. Mano rytinis šėrimas - rezultatas dar pora karšių, iš kurių vienas keliauja į keptuvę. Reik aukos :). Prarandu kantrybę ir renkuosi daiktus. Pasilieku laiko apmąstymams.
O pamąstyti yra apie ką:

  • Gal pašarinė bazė netiko? Šėrimui buvau pasirinkęs jau išbandytą Swim StimRed Krill įvairių dydžių peletes, kanapes, boilius naudojau Crave ir Marine Halibut. Neturėjau šutintų kukurūzų, juos bandžiau keisti konservuotais.
  • Gal 3 sektorius buvo tuščias?
  • Kaimynai per rimti? Užšėrė stebuklingu pašaru. O jie tikrai žino ką daro. 1, 2 sektoriuose Judex karaliavo.
  • Gal dar kas?  

Na ir nesvarbu kas, laikas praleistas smagiai, nors galbūt šiek tiek ir nervingai. Keletas patarimų iš čempionų, tikrai verčia geriau pasiruošti kitai sesijai. O kaip seksis kiti bandymai kituose post'uose. Dar kartą dėkui Judex už pamoką.

Daugiau sesijų aprašymų:
2015.08.21 - 2015.08.23 karpiavimo sesija
Kai pilnatis tavo kompanionas (2015.08.30-31 žūklė)

3 komentarai:

  1. Smagu skaityti aprašymus. Gal kada išsamiau papasakosit kokią sistemą ir kodėl Punioj naudojat?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip galesiu aprasyti cia paslapciu nera. Gal net kitam poste.

      Panaikinti
    2. Iš anksto ačiū :) Įdomu skaityti jūsų žūklės apmąstymus :)

      Panaikinti